Velkommen til Helle Svømmeklub 
 

Vores sponsor

1. sæson 2023 starter den 9. januar 2023. Se mere her.

Generel Info om Helle Svømmeklub
Helle Svømmeklub er en forening med 7 bestyrelsesmedlemmer, som har fordelt arbejdsopgaverne mellem sig. Foreningens vedtægter findes her

Alle vore svømmehold ledes af dygtige og erfarne instruktører og hjælpeinstruktører. Instruktører og hjælpeinstruktører gennemgår løbende relevante kurser, desuden aflægger de årligt en livredderprøve og gennemgår en livgivende førstehjælp.

Vi svømmer 2 perioder om året med ca. 16 gange i 1. sæson og ca. 14 gange i 2. sæson. Kontingentprisen er reguleret efter, hvor mange lektioner, der er i den pågældende sæson.

Desuden har vi en kort sommersæson (ca. 5 gange).

Sommerperioden juli og august måneder er der lukket.

Vandtemperaturen er 27 – 28 grader i det store bassin og 32 grader i det lille bassin.

Tilmelding og aftale om betaling af kontingent via netbank skal ske til vores sekretærer i klublokalet eller på tlf. 76 14 18 09 i svømmeklubbens åbningstid, eller på mail post@h-s-k.dk. Sekretæren vil være behjælpelig med dine spørgsmål.

Helle Svømmeklub har mange tilbud. Mød op, se, prøv og ta` en snak med os. Så finder vi det rette hold. Det vigtigste for os er, at man har det sjovt og rart, får noget motion og bliver rigtig god til at svømme og klare sig i vandet.

Vi ses i Helle Svømmeklub

Følg os på facebook